På väg mot snön...

Som ni vet är alla upplägg långt jävla efter... men men... hoppas ni fortfarande tycker det är intressant läsning även om den är lite sen.=)

Hur som haver.. efter Rio hade det blivit dags att leta efter snön, eftersom skidorna var i buenos aires var vi ju tvungna att ta den vägen mot anderna. dvs sträck åka buss 48h från Rio till BA. Det är rakt ner efter kusten, sen åka snett över landet till Bariloche (där vi märkte att det inte fanns någon snö alls) för att sen ta en ny buss två timmar senare upp efter anderna till Las Lenas. Under dessa dagar hände det inte allt för mkt men det ska ändå bli lite bajs kastning..

Under vår resa ner från Rio till BA hände nästan inget. Vart tvungna att byta buss i Iguaco, det var väl allt.        nej nu ljög jag, vi lyckades kora VM-vinnaren i bussåkning, John, av 48h på buss lyckades han sova ca 35h. poäng till John då han var vid sina sinnens fulla bruk, utrymme för fri tolkning…

BA.. stannade 4 nätter, under den tiden lyckades vi få se Sverige bli utslagna ur EM, Erke och John passade på att gadda sig, vi hann oxå med att gå ut en gång till i BA. Good times... så länge du nu inte är uteliggare och har ditt hem på gatan där en viss john får för sig att kissa.. JAPP, ni har helt korrekt uppfattat att John på fyllan får för sig att kissa på en uteliggare i dess bostad (ok John hans hem råkade va busken du hade paxat)

Efter den oerhört underhållande upplevelsen letade vi vidare efter snön.. denna gång i Bariloche där vi märke att de inte existera någe, bummer!, så va gör man.. no se, de va bara att ta första bästa buss till La Lenas och hålla tummarna.

Onödig fakta:
antal dagar från rio till las lenas              8 dagar
antal timmar i buss                                90 timmar
vinnare i luffarschack                             Tim
finaste sov pose på buss                       John
antal timmar john sov på buss              50 - 60h

som ni vet ligger bilderna på gonesouth.pixbox.se



Kommentarer
Postat av: världens bästa

väldigt lite bilder ni lägger upp måste ja säga! grymt kul läsning iaf, när ni väl skriver något.. Hoppas ni har de köng ;)

2008-09-15 @ 08:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0