Iguacu 3/6-6/6 (bättre sent än aldrig)

Jaja.. nu sitter man o knappar igen, denna gång på en buss mellan Iguazu och Rio = 24h. De är typ under sådan här stunder man har tid att skriva. De är ingen lek att ha semester, man ska resa runt, uppleva massa saker, pröva nya, ta det lugnt och njuta..

 

Hur som helst, efter Buenos Aires vart det buss. Målet var Iguazu, känt för sitt mäktiga vattenfall som avgränsar Argentina och Brasilien, resan skulle ta 18h men pga ”roadblocks”(demonstrationer) vart det bara 22h… men de ska ha creds för bussarna, skit flodiga med helt kungliga stolar. Mat och dricka(alkohol) ingick. Väl framme valde vi att bo på brasilska sida, fina och billigare. Hitta ett klockrent ställe. Precis vårt stuk, dvs Köng. Men nu är det dags att dra till nästa ställe, Rio De Janeiro.

 

Saker vi konstaterat:

              

        Vattenfall kan va stora och grymt mäktiga

·      

        Brittisk dam som gått på hockeygymnasie är ungefär lika söt som de låter

·      

        All you can eat grill är lika gott här men serveras i stället med svärd

·      

       Det är mkt varmare

·      

       Allt är dyrare! 

·      

       Bussarna är mkt sämre 

·     

       Fortfarande ont om ponchos, men va lugna, John kommer inte sluta leta…

·      

       Vakter med osäkrade bösser känns lätt osäkert

 

Titta på vattenfall är inte det ända man kan göra, åker man över bron åt andra hållet hamnar man i Paraguay. Skit billig elektronik och hel sketchiga vakter som springer runt med allt från desert eagle till ak47 i näven. De va ju bara ett måste att åka över…

 

Erke och Tim drog på sig ”big spender”-byxorna, Tim smorde även upp munlädret, för det gäller att pruta om man göra klipp. Sen Fick John följa med som bodyguard. Vinnarna i prylbögVM vart Erke, efter det kom Tim på delad andra plats med gruppens nota.

 

Nu är det nog dags att sluta skriva, vi har precis stannat i en militärkontroll.. håll Tummarna!! 

 

Over and out…

 

http://www.pixbox.se/alb_show_id886737_page0.html

vi har inte lyckas fixa till sidan än...  kan bli ändring på de, har nämligen vart utan vettigt internet nu i 2 månader.. sorry


RSS 2.0